tisdag, februari 21, 2012

Dagens mössa från POP












Den blev rejält poppis hos lilla fröken Bus. Hittade även en fin skaljacka som blir perfekt till våren. Jag är ett stort fan av Polarns funktionskläder som alltid håller vad dom lovar. Vad använder ni för ytterkläder till era barn?

Det blev denna!












2 kommentarer:

  1. Vad lustigt att vi skrivit om samma ämne idag :) Kul! Roligt att höra att PoP skalkläder lever upp till vad de lovar, det får nog bli en sån uppsättning till min lilla dam också. Vad fin din dotter är i mössan. Sötis.

    Vi har liksom inte hunnit komma in i det där med fritidskläder ännu eftersom Lilly bara är 1,5 år. Hela förra vintern hade vi PoP:s fleeceoverall och den var så himla superbra. På våren hade vi en jacka och överdragsbyxor från Villervalla, jättebra men inte vind- o vattentätt sådär som PoP skalkläder. Tyckte inte hon behövde det då när hon knappt var ett år liksom. Då var vi inte ute i ur och skur som de kanske kommer var på dagis denna vår.

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Haha, jag såg det! Telepati:-))
    Jag började också köpa Pop ytterkläder när Iris började dagis. Iris går på utedagis, vilket innebär att de ALLTID är ute och blir väldigt smutsiga.... Jag har tvättat jackor, overaller, fleece otaliga gånger och de är lika fina fortfarande.
    Jag har även hört mycket positivt om Ticket to Heaven, ett danskt märke som alltid får högt betyg i tester.

    kram

    SvaraRadera